Facebook Pixel

«Власна справа»: Мінекономіки запустило офіційний сайт грантової програми

Мінекономіки запустило сайт про урядову грантову програму «Власна справа», яка діє в межах проєкту «єРобота».

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Відтепер, усе, що потрібно знати про програму «Власна справа» – умови, алгоритми, як отримати грант, інструкції щодо бізнес-плану, а також останні результати програми, можна знайти на спеціальній вебсторінці Мінекономіки за посиланням https://vlasnaspravagrant.com.ua.

За даними міністерства, від початку програми вже більше 14 тис. українців стали її переможцями і отримали гроші, щоб розпочати або розширити свій бізнес.

Гроші за програмою «Власна справа» можна витратити на купівлю обладнання, сировини, оренду приміщення, маркетинг, рекламу та інші потреби.

Держава інвестує у цю програму 3,5 млрд грн, щоб підтримати розвиток бізнесу в Україні.

Quote«Я вдячна українським підприємцям, які працюють легально, платять податки і збори й підтримують нашу економіку та військо. Зі свого боку, ми сприятимемо розвитку бізнесу через урядові програми підтримки. Цьогоріч плануємо видати понад 15 тис. грантів на створення чи розвиток бізнесу», – прокоментувала перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Що відомо про програма «Власна справа»

Грантова програма «Власна справа» – компонент урядового проєкту «єРобота» – стартувала у липні 2022 року для підтримки мікро- та малого бізнесу.

За програмою підприємці можуть отримати гранти до 250 тис. грн та створити чи розширити власний бізнес.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉