Facebook Pixel

Коли відбудеться нагородження переможців Індексу «Кращі компанії, дружні до родини-2023» — деталі

В грудні 2023 року Центр «Розвиток КСВ» та видання The Page ініціювали нове дослідження — «Кращі компанії, дружні до родини-2023». The Page повідомляє нову дату нагородження переможців.

Як триває дослідження «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

Для участі в дослідженні «Кращі компанії, дружні до родини-2023» представники бізнесу мали деталізовано розповісти про впроваджені практики і стандарти у анкеті рейтингу. Питання стосувалися програм соціальної підтримки працівників, які мають родини, інклюзії, гендерної рівності тощо.

У відповідь на прохання потенційних учасників організатори продовжили дедлайн подачі заявок до 15 січня 2024 року. У результаті ми отримали кілька десятків анкет від компаній з різних галузей економіки. Це сотні сторінок інформації, яка потребує детального вивчення.

Коли стануть відомі переможці рейтингу «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

Наразі Центр «Розвиток КСВ» розпочав процес due diligence, що передбачає запит у компаній — учасниць дослідження додаткових документів. Обробка документів з метою підтвердження наданих анкетних даних триватиме до одного місяця. Саме тому фінальний захід нагородження переможців рейтингу «Кращі компанії, дружні до родини-2023» перенесено на 20 березня 2024 року.

Організатори рейтингу — видання The Page і Центр «Розвиток КСВ» — щиро дякують учасникам за залученість до проєкту і розуміння!

Поки триває визначення переможців, The Page продовжує розповідати про кращі практики дружності до родини співробітників в Україні та світі. А ситуацію у сфері зайнятості у 2024 році видання детально аналізує у спецпроєкті «Війна та праця».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉