Facebook Pixel

До 10 січня бізнеси ще можуть встигнути взяти участь у рейтингу компаній, дружніх до родини 2023

У грудні 2023 року «Центр розвитку КСВ» та видання The Page розпочали нове дослідження — Індекс «Кращі компанії, дружні до родини-2023». Його мета — зібрати та узагальнити інформацію про кращі практики турботи про співробітників та їхні родини, що має стати орієнтиром для ринку праці та шукачів роботи.

Для участі в дослідженні підприємствам необхідно заповнити анкету. Від початку анкетування організатори вже отримали чимало цікавих, розгорнутих відповідей від компаній з різних секторів, у тому числі від провідних, відомих гравців у своїх галузях. Це свідчить про актуальність питання та зростання інтересу до нього. Адже під час повномасштабної війни дружність до родини стає вимогою часу для бізнесу.

Анкета рейтингу «Компанії, дружні до родини-2023»

Термін анкетування мав закінчитися 27 грудня 2023 року. Але організатори продовжують отримувати питання відносно заповнення анкети і спостерігають інтерес від потенційних учасників. Тому щоб усі компанії, які висловили бажання взяти участь у рейтингу, встигли відповісти, етап збору інформації продовжили до 10 січня 2024 року. Тобто протягом наступного тижня підприємства матимуть останню можливість взяти участь у дослідженні «Кращі компанії, дружні до родини-2023». Після цього має відбутися визначення і нагородження переможців.

Закликаємо усі соціально-відповідальні бізнеси відгукнутися на пропозицію щодо участі в дослідженні і розповісти про впроваджені практики підтримки співробітників та їхніх родин. Адже поширення цієї інформації сприятиме покращенню бренду роботодавця учасника рейтингу і слугуватиме взірцем для інших українських бізнесів. Також актуальним є поширення інформації про це дослідження у бізнес-середовищі, щоб якомога більше компаній встигли взяти участь.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉