Facebook Pixel

ІKEA умеблювала Національний реабілітаційний центр «Незламні»

ІКЕА передала понад 2 тис. одиниць меблів для облаштування нового корпусу Національного реабілітаційного центру «Незламні».

Заклад створено на базі Першого медичного об’єднання Львова – одного з найбільших медичних закладів України. У реабілітаційному корпусі, який розпочинає роботу у квітні 2023 року, зможуть надавати допомогу майже 10 тис. українців щорічно.

У межах цієї співпраці IKEA в Україні прагне допомогти облаштувати зручний і безпечний простір для тих, хто цього потребує, надавши софи, стільці, столи, шафи, ліжка, кухонні меблі, якими облаштують як адміністративні приміщення, так і палати центру. Задля їхньої більшої функціональності та комфорту IKEA підібрала меблі відповідно до дизайну проєкту. Команда її співробітників також працювала на місці, щоб допомогти зі збиранням і монтажем товарів.

ІKEA долучилася до проєкту «Незламні»

ІKEA долучилася до проєкту «Незламні»

Quote«Ці вмебльовані кімнати не замінять домашню атмосферу, але ми хочемо, щоб вони стали місцем безпеки та комфорту для тих, хто цього потребує», – зазначила Ольга Агафонова, заступниця менеджера ринку ІКЕА в Україні.

До партнерства з «Незламними» IKEA в Південно-Східній Європі виділила 2,7 млн євро на підтримку українців. Компанія продовжує цю допомогу, надаючи додаткові 0,5 млн євро на середньо- та довгострокові ініціативи з облаштування житла для переміщених осіб.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉