Facebook Pixel

Фонд держмайна продає Волиньторф, два спиртзаводи та кар’єр

У жовтні 2023 року Фонд державного майна виставив на приватизацію 41 об'єкт. Їх загальна стартова вартість склала майже 290 млн грн.

Про це пише пресслужба Фонду держмайна.

Які найцікавіші лоти продає Фонд держмайна у жовтні

«Волиньторф» — діюче підприємство, основним видом діяльності якого є видобуток торфу. Щодоби на підприємстві виготовляють майже 200 тонн торфобрикету. До складу «Волиньторфу» входить відокремлений підрозділ «Маневицький торфозавод». Загальна площа приміщень становить 16 016,2 м². Площа земельних ділянок: 192,3794 га.

Стартова ціна — 190 млн грн, аукціон запланований на 6 жовтня.

Більше деталей про об’єкт за посиланням

Державний інститут по проектуванню підприємств гірничорудної промисловості «Кривбаспроект» — діюче підприємство, станом на 1 серпня 2023 року на підприємстві працює 206 осіб. До складу майна активу входять: виробничі корпуси, адмінбудівля, гаражі, склади, будинки для відпочинку, спортивний майданчик, волейбольний майданчик та ін. Основна діяльність — сфера інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Підприємство займає приміщення загальною площею 14 967,72 м², що розташовані на 2 земельних ділянках площею 2,7589 га.

Стартова ціна — 28,9 млн грн, аукціон запланований на 12 жовтня.

Більше деталей про об’єкт за посиланням

Нігинський кар’єр — підприємство розташоване на Хмельниччині, основним видом діяльності якого є видобуток будівельного та декоративного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. До складу активу входять 38 об’єктів нерухомості загальною площею 15 491 м² та 34 одиниці транспортних засобів та спеціальної техніки. Підприємство розташоване на 3 земельних ділянках загальною площею 79,6 га. Станом на кінець кварталу 2023 року на підприємстві працює 71 співробітник.

Стартова ціна — 26 млн грн, аукціон запланований на 5 жовтня.

Більше деталей про об’єкт за посиланням

«Український дім фарфоро-фаянсової промисловості», що на Київщині, — підприємство не здійснює діяльності починаючи з 2011 року. До складу входить адміністративний корпус загальної площею понад 6053,4 м². Площа земельних ділянок: 0,1032 га. До об’єкта під’єднані всі необхідні комунікації.

Стартова ціна — 21 млн грн, аукціон запланований на 4 жовтня.

Більше деталей про об’єкт за посиланням

Окреме майно Червонослобідського місця проведення діяльності та збереження спирту ДП «Укрспирт». Підприємство засноване у 1881 році та модернізоване у 2019 році, займається виготовленням етилового ректифікованого спирту. Завод працює на тепловій енергії та забезпечене усім необхідним обладнанням для повноцінного виготовлення готової продукції. Об’єкт розташований за трьома адресами: Київська обл., Бучанського р-н, с. Червона Слобода, вул. Лесі України, 89 та вул. Заводська, 3, а також Київської обл., Бучанського р-н, станція Буян. Загальна площа будівель становить 1698,7 м², площа земельної ділянки 0,1420 га.

Стартова ціна — 4,9 млн грн, аукціон запланований на 6 жовтня.

Більше деталей про об’єкт за посиланням.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉