Facebook Pixel

Як взимку допомогти притулкам для тварин: благодійний проєкт EVA і Happy Paw

Лінія магазинів EVA разом з фондом Happy Paw запустили проєкт «Свята з хвостиком». Через інтерактивний збір кожен може створити віртуальну домівку для котика чи собачки, а гроші підуть на утеплення реальних притулків. Допомогти притулкам можна до 31 грудня 2023 року. Про це повідомила пресслужба EVA.

Quote«Уже четвертий рік EVA допомагає безпритульним тваринам. У 2022-му ініціатива «Тепло хвостикам» зібрала понад 1,2 млн грн і допомогла близько 10 тис. тварин з 41 притулку. До проєкту долучились понад 84 тис. благодійників», — прокоментувала керівниця PR Eva Олександра Гнатик.

Мета ініціативи — зібрати 1 млн грн на утеплення притулків, зокрема на нові будки для собак, дрова, обігрівачі і пічки для приготування їжі та опалення приміщень.

Quote«Зима — найтяжчий період для безхатніх тварин. Притулкам необхідно готувати гарячу їжу, постійно підтримувати тепло у приміщеннях, де вони утримуються. А враховуючи тогорічні відключення електроенергії, ми вже зараз маємо десятки запитів від притулків щодо закупівлі дров, буржуйок та булер’янів», — каже кураторка Happy Paw Людмила Єнжеєвська.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉