Facebook Pixel

Епіцентр починає розвиток власної мережі хабів зарядних станцій для електрокарів

Епіцентр починає розвиток власної мережі хабів зарядних станцій для електрокарів

Епіцентр починає розвиток власної мережі хабів зарядних станцій для електрокарів

Мережа «Епіцентр» починає розвиток власної мережі хабів зарядних станцій для електрокарів. Дебютні хаби вже розпочали роботу на парковках торговельних центрів компанії у Львові та Рівному. Вони розраховані на одночасну зарядку до 10 електромобілів. Щоб скористатися зарядними хабами, достатньо буде відсканувати QR-код, встановити мобільний додаток через App Store або Play Market та підв’язати банківську карту для оплати за використану електроенергію.

У подальшому «Епіцентр» планує обладнати хаби підзарядки електромобілів по всій торговельній мережі. Протягом найближчих місяців ритейлер розширить проєкт і відкриє загалом 10 нових хабів. Окрім Львова та Рівного, вони з’являться на території паркінгів ТЦ «Епіцент» у Житомирі, Одесі, Умані, Тернополі, Полтаві та Чернівцях.

Мережа Е1 запрацює і в торговельних об’єктах, які зараз перебувають на стадії будівництва чи оновлення. Зокрема, на вулицях Братиславській та Бальзака в столиці, а також у Бучі та Чабанах Київської області. Також станціями підзарядки буде обладнано IQ-офіс компанії в місті Городок, що на Хмельниччині.

Quote«Електромобілі в Україні стають все більш популярними. І щоб надати нашим клієнтам можливість підзарядити авто під час шопінгу, компанія прийняла рішення обладнати парковки своїх торговельних центрів сучасними зарядними станціями», — коментує директор напрямку «Автогрупа та інструменти» мережі «Епіцентр» Ольга Ющенко.

В хабах Е1 можна буде підзарядити будь-який електрокар. Вони будуть оснащені станціями швидкої зарядки потужністю 120 кВт, які мають три конектори для швидкої зарядки: CCS2, GB/T, CHAdeMO, а також розетку для повільної зарядки АС на 22 кВт. Додатково встановлюватимуться станції повільної зарядки АС загальної потужності 36 кВт.

Подякувати 🎉