Facebook Pixel

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв

Corteva, Inc. спільно з державним АТ «Ощадбанк» пропонують українським агровиробникам партнерську програму пільгового кредитування на закупівлю насіння соняшнику, кукурудзи та озимого ріпаку преміальної генетики бренду Pioneer.

Програма дозволяє фермерам отримати кредит для покупки насіння Pioneer® на суму від 200 тис. грн. Відсоткова ставка залежить від терміну кредиту, графіка погашення та наявності застави і починається з 0,01% на рік.

Максимальний строк кредитування — 12 місяців.

Щоб подати заявку на участь, фермерам необхідно звернутися до торгового агента Corteva у своєму регіоні.

При цьому не потрібно платити комісію за отримання кредиту. Позичальники отримають спрощений перелік документів від Ощадбанку та можуть розраховувати на швидкий розгляд своєї заявки та прийняття рішення щодо кредитування.

Quote«Corteva працює з українськими фермерами пліч-о-пліч, активно підтримує їх під час війни. Компанія вважає Україну одним з ключових гравців на продовольчому ринку в регіоні та робить все можливе, щоб допомогти виробникам забезпечувати продовольчу безпеку країни та світу», — заявила фінансова керівниця Corteva Agriscience в Україні, країнах Центральної Азії та Кавказу Олена Дуніна.

Членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за послуги мікро-, малого та середнього бізнесу Наталя Буткова-Вітвіцька заявила, що «Ощадбанк» продовжує збільшувати кількість партнерських програм для підприємців на пільгових умовах для відновлення та розвитку бізнесу.

Quote«Цього вдається досягати завдяки співпраці з провідними компаніями, зокрема, Corteva. Стратегічна мета цього та інших партнерств – підтримка економіки держави під час повномасштабної війни».

Що відомо про Corteva Agriscience

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) — це глобальна, сільськогосподарська компанія, яка поєднує провідні інновації в галузі, активно взаємодіє з клієнтами та розробляє інноваційні рішення для світових проблем сільського господарства.

Компанія є одним з провідних гравців у галузі сільського господарства, має великий асортимент продуктів і технологій, які ще можуть зростати. Вони прагнуть забезпечити максимальну продуктивність для фермерів і одночасно співпрацюють з іншими учасниками харчової системи.

Їхня мета — поліпшити життя тих, хто вирощує їжу, і тих, хто її споживає, а також забезпечити сталість для майбутніх поколінь.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter та YouTube.

Що відомо про Ощадбанк

Ощадбанк – провідний український універсальний комерційний банк, 100% акцій якого належать державі. З початку повномасштабного вторгнення «Ощад» сконцентрував зусилля, щоб забезпечити безперебійну роботу на всіх рівнях.

Ощадбанк має найбільшу мережу серед усіх українських банків, яка налічує близько 1200 відділень та надає послуги більш ніж 6,2 млн клієнтів.

Протягом 2023 року чистий кредитний портфель різного рівня бізнесу (ММСБ) Ощадбанку збільшився на 5 млрд грн (або на 33%) та становить близько 21,4 млрд грн. Цього вдалося досягти завдяки тому, що Ощадбанк пропонує різноманітні програми допомоги українському бізнесу (державні, регіональні та міжнародні).

Віднедавна подати онлайн-заявку на кредитування та отримати попереднє рішення за 24 години клієнти ММСБ можуть за допомогою сервісу «ОщадБізнес». Більше про послуги Ощадубанку для ММСБ можна дізнатися за посиланням: https://www.oschadbank.ua/msb

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій Corteva Agriscience – Україна

[email protected]

099 0800216

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв

Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв Thumb Ощадбанк та Corteva запровадили пільгові кредити на закупівлю насіння для аграріїв Thumb
Подякувати 🎉