Facebook Pixel

Boeing досліджує нову проблему якості кріплення на недоставлених літаках 787

Boeing досліджує нову проблему якості літака 787 Dreamliner після того, як було виявлено, що сотні кріпильних елементів неправильно встановили на корпусах деяких недоставлених літаків. Про це пише Reuters з посиланням на власні джерела.

Що відомо про проблеми виробництва літаків Boeing 787 Dreamliner

За словами джерел Reuters, останні проблеми виробництва літаків Boeing 787 Dreamliner позв’язані з неправильним «затягуванням» на заводі Boeing понад 900 кріпильних елементів, що рівномірно розподілені між обома сторонами середньої частини фюзеляжу,

Boeing підтвердив перевірки якості виробництва, проте заявив, що не бачить впливу на поставки.

Quote«Наша команда 787 перевіряє кріплення в боковинах деяких літаків 787 Dreamliner, які не були доставлені, щоб переконатися, що вони відповідають нашим інженерним специфікаціям. Флот в експлуатації може продовжувати безпечну роботу», – сказав речник Boeing.

У Boeing заявили, що тісно співпрацюють з їхніми клієнтами та FAA (Федеральне авіаційне управління США), щоб переконатися, що всі літаки відповідають стандартам до того, як вони будуть доставлені.

Quote«Компанія Boeing виявила, що може мати неправильно встановлені кріплення фюзеляжу на деяких літаках 787. FAA проводить розслідування та тісно співпрацює з Boeing, щоб визначити відповідні дії та забезпечити негайне виправлення виробничої системи», – йдеться у заяві FAA.

Нагадаємо, 30 квітня стало відомо, що помер вже другий інформатор, який повідомляв про дефекти виробництва літаків Boeing моделі 737 MAX.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉