Facebook Pixel

Автор телеграм-каналу «Джокер» володіє автівками на 8 млн грн

Автор телеграм-каналу «Джокер» Роман Кравець придбав автівок на 8 млн грн за останні два роки та постійно катається за кордон. Його пов’язують з Офісом президента.

Про це йдеться у розслідуванні «Громадського».

За даними журналістів, Кравець мешкає у столичному елітному ЖК Chicago Central House, квартиру орендує щонайменше за $2000 на місяць. Також, за даними журналістів, Кравця охороняють співробітники СБУ.

Роман Кравець офіційно 153-й номер у списку партії «Слуга Народу» у парламенті.

Кортеж Романа «Джокера» Кравця

Кортеж Романа «Джокера» Кравця

Основний дохід «Джокера» приносять медіаатаки. Остання публічна історія сталася з компанією Uklon. «Джокер» згадував службу таксі у своїх постах понад 320 разів. Героями десятків звинувачувальних публікацій були також «Цитрус», «Стилус», «Техно Їжак» та інші. У Uklon, за даними журналістів, «Джокер» вимагав $200 тис.за припинення інформаційних атак.

Відео: журналісти розповіли про мільйони «Джокера» Романа Кравця

В партії «Слуга Народу» відкидають, що користуються послугами телеграм-каналу «Джокер» Кравця:

Quote«Я не знаю, що може розповідати Роман Кравець. Я з ним особисто не знайома. І говорити про його якісь близькі стосунки з кимось… Він може говорити що завгодно. Але я такою інформацією не володію стосовно контактів людини з іменем «Роман Кравець» із моїм безпосереднім керівництвом», — розповіла речниця партії Юлія Палійчук.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉