Facebook Pixel

Масована російська ракетна атака

Масована російська ракетна атака

Масована російська ракетна атака

Після тривалої паузи у 79 днів ворог поновив удари крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. 7 бомбардувальників-ракетоносців випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста енгельс саратовської області. Про це повідомив очільник Київської ОВА Сергій Попко.

Quote«Повітряна тривога у столиці тривала майже 2 години. Але жодна ворожа ціль не досягла міста. Силами та засобами ППО усі ракети, які летіли у напрямку Києва, були знищені ще на підльоті до столиці», — написав він.

За інформацією Повітряних сил України, російські літаки випустили 19 крилатих ракет повітряного базування. Частина ворожих ракет була спрямована на об’єкти інфраструктури на Дніпропетровщині. Інша група, долетівши до Дніпра, змінила напрямок руху в бік Києва.

Quote«Інформація щодо жертв та руйнувань відсутня! Як ви бачите, ворог дочекався свого часу і почав знову застосовувати стратегічну авіацію для атак на мирні міста. Тому бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги», — наголосив Сергій Попко.
Подякувати 🎉