2 листопада 2023 року в Києві відбудеться фінальний форум програми підтримки жінок-підприємиць та стартапів у агропродовольчому секторі Empowering Women in Agrifood від EIT Food.
До участі у ньому запрошують жінок-підприємиць та засновниць стартапів у агропродовольчому секторі, інвесторів, представників засобів масової інформації, міжнародних організацій та фондів, лідерок жіночих бізнес-об’єднань та організацій підтримки жіночого підприємництва в Україні.
Під час заходу відбудеться EWA Ukraine Pitch Competition, фінальна презентація 10 стартапів та бізнес-ідей учасницями програми інвесторам і журі, нагородження грантами 10 тис. євро та 5 тис. євро на розвиток власної справи чи стартапу. На учасниць форуму чекають виступи успішних підприємиць, агроінноваторок, учасниць та наставниць програми, представників міжнародних організацій та фондів; обговорення та нетворк з ключовими гравцями екосистеми підтримки жінок-підприємиць та стартапів в агропродовольчому секторі.
«Форум стане місцем призначення сміливих мрій та проривних бізнес-ідей в агропродовольчому секторі, середовищем натхнення, інновацій, обміну досвідом та нетворкінгу», — зазначає директорка громадської організації «Інститут партнерства та сталого розвитку» Дар’я Мустафіна.
Для участі у заході необхідна попередня реєстрація. Захід відбудеться офлайн у Києві та онлайн.
Підтвердженим учасникам для офлайн-участі буде надіслана адреса заходу.
Реєстрація: https://forms.gle/G2c1Dre42knuQVeZA
Сайт: www.wmnpower.org/ewapitchday
Участь у форумі безкоштовна.
Довідка
- Empowering Women in Agrifood – освітньо-менторська програма для жінок-підприємиць і стартапів в агропродовольчому секторі, що дає можливість залучити гранти до 10 000 євро на розвиток власної справи чи стартапу, долучитись до найбільшої міжнародної спільноти підприємиць та інноваторок в агропромисловому секторі Європи.
Цільові напрямки програми:
Бізнес-ідеї учасниць відповідають одній з трьох стратегічних цілей EIT Food:
- Здорове життя завдяки харчуванню (сприяння доступу споживачів до якісних продуктів і корисної інформації);
- Вуглецева нейтральність агропродовольчого сектору (боротьба з викидами CO2, зменшення забруднення шляхом диверсифікації та створення нових ринків для харчових відходів);
- Управління ризиками для справедливої системи харчування в майбутньому (стійкий, надійний ланцюг постачання харчових продуктів із кращою продовольчою безпекою, цифрові рішення).

Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також