Facebook Pixel

Приватбанк обмежує використання кредитних коштів: хто не зможе зняти готівку

Клієнти Приватбанку іноді стикаються з проблемами щодо використання кредитних коштів. Банк може заборонити переказувати кредитні кошти або знімати готівку.

Одну з таких скарг клієнта фінустанови опублікував портал Мінфін.

Заборонити використовувати кредитні кошти можуть у тому разі, якщо банку здається, що проведені операції можуть бути з високим ризиком або клієнт має проблеми з погашенням боргу.

Приватбанк без попередження обмежив клієнту використання кредитних коштів, а саме — зняття готівки та переказ грошей на іншу картку. Людина це зрозуміла лише тоді, коли не змогла переказати гроші. Після цього клієнт звернувся до фінустанови з проханням пояснити, чому саме банк запровадив такі обмеження.

Quote«Прострочень у мене ніколи не було, кредитна історія – ідеальна», – говорить він.

Після звернення клієнт отримав відповідь, що фінустанова постійно переглядає як умови використання кредитних коштів, так і розмір кредитного ліміту з огяду на сотні показників.

Quote«Кредитна історія також враховується, проте це не єдиний і не головний чинник, адже кожен із показників має свою вагу й впливає на кінцеве рішення. Після зняття такого обмеження банк надсилає повідомлення», – відповіли в Приватбанку.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉