Facebook Pixel

Як сплачувати за електроенергію за кількома особовими рахунками: покрокова інструкція від YASNO

Як сплачувати за електроенергію за декількома особовими рахунками: покрокова інструкція від YASNO

Як сплачувати за електроенергію за декількома особовими рахунками: покрокова інструкція від YASNO

YASNO створила сервіси, які дозволяють сплачувати рахунки за спожиту електроенергію за кількома особовими рахунками. Це стане в пригоді клієнтам, які мають у власності декілька квартир або хочуть допомогти сплатити, наприклад, бабусі чи самотнім сусідам, котрі потребують допомоги. YASNO підготувала покрокову інструкцію, як це можна зробити за лічені хвилини.

Особовий рахунок – це числовий ідентифікатор клієнта, який присвоюється під час укладення договорів про розподіл і постачання електричної енергії. Особовий рахунок вказується в кожній квитанції за електроенергію від YASNO. Дізнатися його також можна, зателефонувавши до контакт-центру або звернувшись до енергоофісів постачальника.

Сплачувати за електроенергію за кількома особовими рахунками за допомогою онлайн-сервісів YASNO просто та зручно. Робити це можна через:

Особистий кабінет

Щоб підключити додаткові особові рахунки, в Особистому кабінеті варто натиснути кнопку «Додати особовий рахунок» і вказати необхідну інформацію. Після цього в правому верхньому куті вашого кабінету відображатимуться всі додані особові рахунки. Отже, не буде потреби вводити їхні дані щоразу. Це дуже зручно, якщо необхідно за когось сплачувати щомісяця. Функціонал кабінету надає змогу додавати необмежену кількість особових рахунків.

Чат-боти у Viber і Telegram

Через головне меню в обох чат-ботах можна підключити по 5 особових рахунків і швидко сплачувати за потреби.

Сервіси «Оплата за адресою» та «Оплата за особовим рахунком»

Ці сервіси дають змогу здійснювати оплату за інших клієнтів без реєстрації — достатньо лише ввести номер особового рахунку або адресу. Їх зручно використовувати, якщо є потреба в разовій допомозі в оплаті за електроенергію.

Quote«Сервіси YASNO дають змогу сплачувати за електроенергію в декілька кліків. Це зберігає час, тому нам хотілося б, аби якомога більше клієнтів користувалися ними. Але ми розуміємо, що є клієнти, котрим уже складно опанувати ці технології, тож закликаємо допомагати вашим бабусям, дідусям і самотнім сусідам. У вас це займе менше хвилини, а їм збереже години дорогоцінного часу», – наголосив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Довідка про YASNO:

  • YASNO – бренд, під яким працює група компаній із постачання електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей і юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренду YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group у рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування.
Подякувати 🎉