Facebook Pixel

Visa впровадила менеджер підписок

Сьогодні Visa (NYSE: V), світовий лідер у галузі цифрових платежів, оголосила про запуск Subscription Manager — нової інтегрованої послуги для фінансових установ. Ця послуга дозволяє власникам карток Visa легко та зручно відстежувати свої підписки прямо з мобільного пристрою.

Світовий ринок підписних сервісів стабільно зростає і, за прогнозами, до 2025 року його вартість досягне значних $406 млрд. У міру того, як споживачі все частіше звертаються до підписних сервісів у таких секторах, як роздрібна торгівля та продовольчі товари, управління численними платежами стає для них все складнішим завданням.

Новий інструмент Visa Subscription Manager поєднує ключові аспекти регулярних платежів в одному місці. Він дозволяє власникам карт бачити, де зберігаються дані їхніх карт, відстежувати регулярні платежі та припиняти їх за необхідності.

Quote«Відстежувати особливості умов кожної платформи буває складно, що потенційно може призвести до непомічених стягнень коштів навіть після скасування підписки, — прокоментувала Крістіна Дорош, старша віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в 17 країнах. — Наша мета — зробити цей процес простішим і переконатися, що держателі карток точно знають, кому й коли надходять їхні кошти».

Очікування споживачів щодо безшовних та безпечних цифрових платежів зростають, тож емітентам важливо йти в ногу з їхніми запитами. Цю тенденцію підтверджують дані звіту Visa, який скоро буде опублікований: 63% опитаних споживачів влаштовує майбутнє, повністю побудоване на цифрових грошах2. Швидке впровадження нових цифрових фінансових інструментів і послуг сприяє цьому переходу, і споживачі все частіше використовують застосунки та мобільні гаманці для управління своїми коштами. У цьому ж звіті повідомляється, що понад половина опитаних споживачів почали використовувати мобільні гаманці лише минулого року.

Подякувати 🎉