Facebook Pixel

В Одесі з’явиться новий центр Superhumans

В Одесі планують створити спеціалізовану клініку протезування Superhumans Center. Це буде другий центр після львівського.

Про це пише перша леді України Олена Зеленська.

Центр побудують на базі Одеського медичного університету. Площа нового центру складе 4 тис. кв. м. У ньому розташують лабораторію протезування, відділення фізичної реабілітації, центр психологічної підтримки та реінтеграції ветеранів. Також Центр готуватиме фахівців із надання медичної допомоги при мінно-вибуховій травмі.

Допомагати центру будуть, зокрема, французькі лікарі. Для цього 11 червня Superhumans підписав угоду з France Expertise – французькою агенцією міжнародної співпраці.

Що відомо про Superhumans Center

Проєкт стартував навесні 2023 року з клініки на базі одного з військових госпіталів у Львові. Натепер щомісяця з клініки виходять 50-60 пацієнтів, що пройшли протезування та реабілітацію. Лікарі Superhumans не тільки протезують, але й навчають користуватися цими протезами.

Нагадаємо, що національна служба здоров’я України створила електронну карту безкоштовного протезування зубів для військових. На ній відображаються медичні заклади, які уклали договір із Національною службою здоров’я України.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉