Facebook Pixel

Укрзалізниця у своєму застосунку дозволить автоматично викупати квитки

«Укрзалізниця» у власному застосунку запустила бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу. Поки ця послуга діє тільки на внутрішнє сполучення.

Про це пише УЗ.

Поки послуга доступна лише для користувачів, що авторизовані через «Дія.Підпис».

Як автоматично оплачувати квитки у застосунку «Укрзалізниці»

Для цього потрібно внести дані пасажирів та оплатити замовлення. При активації негайно розпочнеться зняття коштів, а у разі якщо моніторинг буде скасований або якщо потрібні квитки не знайдуться, вартість повертається на автоматичні функції.

Якщо всі квитки будуть знайдені, користувачі одержують пуш-повідомлення у застосунку (тож перевірте, чи вони встановлені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, до користувачів надходить пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

УЗ попереджає, що при використанні тестового застосунку будуть зніматися реальні витрати, а квитки, надані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок.

Тож радимо не створювати безліч моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів.

Завантажте тестовий додаток за цими посиланнями:

для iOS

для Android

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» спростила процедуру придбання квитків на поїзд для військовослужбовців ЗСУ завдяки новому сервісу спецзамовлення.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉