Facebook Pixel

Укроборонпром створив Центр реінтеграції ветеранів

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» створило Центр реінтеграції ветеранів. Концерн залучатиме ветеранів і ветеранок у тому числі для досліджень і тестування зброї.

Про це пише пресслужба оборонного концерну.

Центр забезпечить навчання ветеранів і ветеранок. Передбачені програми з психологічного і фізичного відновлення та поява патронатного напрямку.

Quote«Ветерани та ветеранки у нас, як і раніше, відчуватимуть причетність до зброї та боротьби з російськими загарбниками. Їхній бойовий досвід обов’язково стане в пригоді під час розробок, виробництва або ремонту продукції. Впевнений, що люди, які пройшли війну, посилять команду української оборонки», – розповідає генеральний директор «Укроборонпрому» Герман Сметанін.

Станом на 12 березня в УОП та на підприємствах компанії працює понад 500 ветеранів російсько-української війни, а понад 1600 зброярів захищають Україну в складі Сил оборони.

Нагадаємо, що Український ветеранський фонд Мінветеранів почав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу «Варто почати власну справу». На започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉