Facebook Pixel

Укроборонпром розпочав співпрацю з литовською NT Service

Українська оборонна промисловість підписала листи про наміри співпраці з 4 литовськими компаніями — NT Service, Brolis Semiconductors, RSI Europe і DMEXS.

Про це пише пресслужба «Укроборонпрому».

Листи про наміри були підписані 10 січня у рамках візиту у Вільнюс Президента України Володимира Зеленського.

NT Service, Brolis Semiconductors, RSI Europe і DMEXS спеціалізуються на створенні прицілів, зокрема тепловізійних, сучасних систем дистанційного ініціювання підриву, засобів РЕБ, зв’язку тощо.

Quote«Я вдячний Президенту України, Офісу Президента та нашому Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості за велику роботу, яка проведена попередньо для досягнення домовленостей з нашими новими балтійськими партнерами, – зазначає генеральний директор «Укроборонпрому» Герман Сметанін. – Ми продовжуємо працювати над поглибленням співпраці вітчизняної оборонки з інноваційними іноземними компаніями, зокрема у сфері РЕБ і безпілотних систем. Це наближає нашу Перемогу та сприяє подальшому розвитку вітчизняного ОПК на шляху до створення в Україні Арсеналу вільного світу».

Нагадаємо, що АТ «Українська оборонна промисловість» посіло 65-те місце в рейтингу найбільших військово-промислових компаній світу.


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉