Facebook Pixel

У Сумській області агентство з Держвідновлення розпочало відновлення вокзалу

Агентство з держвідновлення розпочало відбудову залізничного вокзалу у Тростянці, Сумська область. Ремонтні роботи плануються завершити до кінця листопада 2024 року.

Про це пише Держагентство з відновлення.

Quote«Проєкт відновлення вокзалу зберігає його автентичну форму та додає сучасного функціоналу – залізничний вокзал і автобусну станцію поєднають в одній будівлі. Білетні каси будуть розміщуватися окремо, а зала очікування залишиться спільною. Це буде сучасний, інклюзивний простір з місцями захисту для цивільного населення. Він об’єднає можливості залізничного та автобусного сполучення, зручний під’їзд для транспорту, автобусну стоянку та парковку для приватного транспорту», – йдеться у повідомленні.

Підрядник Агентства розпочав підготовчі роботи та облаштували будівельні майданчики. Демонтуємо пошкоджені конструкції на 1-му поверсі (перегородки, металопластикові вікна та двері) та визначаємо розташування зовнішніх мереж.

Нагадаємо, що Держагентство з відновлення відкрило для проїзду всі чотири смуги мосту на трасі М-06 Київ – Чоп біля села Стоянка під Києвом.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉