Facebook Pixel

Туреччина і Бразилія стали купувати більше дизпалива з росії

За тиждень 29 квітня – 5 травня 2024 року росія експортувала на 11% більше дизпалива – 893 тис. тонн. Найбільше російського газойлю та дизпалива купили Туреччина, Бразилія і Гана – 67% постачань. Про це пише Enkorr.

Скільки дизпалива експортувала росія за тиждень

За тиждень 29 квітня – 5 травня 2024 року росія експортувала 893 тис. тонн. газойлю й дизпалива, що на 11% більше, ніж за попередній. Найбільші обсяги рф відправила з портів:

  • «Приморськ» – 41%;
  • «Новоросійськ» – 27%;
  • «Туапсе» – 14%.

Країни, куди за тиждень надходили найбільші обсяги російські газойлю та дизпалива, були Туреччина, Бразилія і Гана. На них припадає 67% постачань.

Туреччина збільшила надходження російського дизпального й газойлю в порти на 18%, до 326 тис. тонн. Окрім російських нафтопродуктів, Туреччина отримала 35 тис. тонн дизпального з Греції, Південної Кореї, Грузії та Нідерландів.

До портів Бразилії надійшло 203 тис. тонн російських дистилятів, що на 24% більше, ніж за попередній тиждень. Усі вантажі відправили з балтійських портів. Також Бразилія імпортувала 16 тис. тонн дизпалива з Нідерландів і 23 тис. тонн з Іспанії.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉