Facebook Pixel

Трамп, попри вирок, збільшив підтримку американських мільярдерів

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, попри вирок, збільшив підтримку американської бізнес-еліти. Зокрема, підтримувати його кампанію проти Байдена буде кілька мільярдерів.

Про це пише Bloomberg.

За даними видання, за два тижні до оголошення вироку у готелі «П'єр» на П'ятій авеню в Нью-Йорку зібралися представники фінансової еліти. Бізнесмени вирішили, що навіть якщо Трампа визнають винним, вони підтримають його.

Хто готовий вкласти кошти у кампанію Трампа

Серед тих, хто готовий підтримати Трампа, Bloomberg називає Стівена Шварцмана. Останній є очільником Blackstone Group, глобальної приватної інвестиційної компанії. Його багатство оцінюється у $32 млрд. Він входить до 40 найбагатших людей світу.

Інший мільярдер, який підтримав політика, – 58-річний Біл Екман. Він є головою хедж-фонду Pershing Square Capital Management. Його статки становлять $3,5 млрд. Україні Екман відомий своїми благодійними зусиллями, зокрема, пожертвував $3,25 млн на купівлю машин швидкої допомоги для України.

Причина цього, як зазначає видання, проста: Трамп обіцяє знизити податки для багатих та полегшити регулювання бізнесу, а Джо Байден хоче зворотного.

Нагадаємо, що 31 травня за Києвом суд присяжних Манхеттена визнав Дональда Трампа винним. Його звинувачують у незаконних виплатах колишній порнозірці Стефані Кліффорд.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉