Facebook Pixel

Трампа визнали винним у незаконних виплатах порнозірці: подробиці

31 травня за Києвом Суд присяжних Манхеттена визнав Дональда Трампа винним. Його звинувачують у незаконних виплатах колишній порнозірці Стефані Кліффорд.

Про це пише CNN.

Хабар порнозірці від Трампа: деталі звинувачення

Дональд Трамп у жовтні 2016 року через адвоката Майкла Коена заплатив порнозірці Стефані Кліффорд $130 тис. за мовчання про роман із ним у 2006 році. Трамп заперечував роман. Розслідування стосується виплати Кліффорд і відшкодування коштів Коену компанією Trump Organization.

Згідно із судовими документами федеральної прокуратури, Trump Org. заплатила Коену $420 тис. З них $130 тис. пішли на виплату Кліффорд, а інші кошти — на податкові зобов'язання та премію.

Сама виплата не була незаконною, але Трамп і його адвокат оформили її як плату за юридичні послуги, а в штаті Нью-Йорк це вважається фальсифікацією звітності й розцінюється як кримінальний злочин.

Натепер і Коен, який відбуває ув’язнення, і Кліффорд свідчать проти Трампа.

Хабар порнозірці від Трампа: реакція Байдена і Трампа

Байден очікує Трампа на президентських перегонах:

Quote«Є лише один спосіб утримати Дональда Трампа від Овального кабінету: біля урни», — написав Байден у соцмережі X,.
Quote«Американський народ сприймає це як закон, і вони знають, що це неправильно — і небезпечно», — сказав Джонсон у заяві. «Президент Трамп по праву оскаржить цей абсурдний вирок — і він ПЕРЕМОЖЕ!» — написав Спікер Палати представників Майк Джонсон.

Трамп звинуватив адміністрацію Байдена у цьому вироку:

Quote«Всю нашу країну зараз фальсифікують», — сказав Трамп журналістам після виходу із зали суду. «Це було зроблено адміністрацією Байдена, щоб поранити або завдати шкоди опонентові, політичному опоненту».
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉