Facebook Pixel

Триває робота над сценарієм спін-оффу «Гри престолів» «10 000 кораблів»

Триває робота над сценарієм спін-оффу «Гри престолів» «10 000 кораблів»

Триває робота над сценарієм спін-оффу «Гри престолів» «10 000 кораблів»

Автор циклу романів «Пісня криги й полум'я» Джордж Мартін повідомив у своєму блозі, що спін-офф «Гри престолів» під назвою «10 000 кораблів» тепер знову перебуває в роботі.

Серіал розповість про королеву Німерії, яка очолила великий похід, щоб відвести ройнарів зі спустошених війною земель в Ессосі на південь Вестероса. Події в ньому відбуватимуться за 1000 років до подій в оригіналі. Розробку цього проєкту призупиняли, зокрема, через потенційну дорожнечу. При цьому питання бюджету ще не вирішене. А автори шоу все ще не знають, як зможуть створити такий величезний флот.

Quote«Ми все ще намагаємося з'ясувати, як ми зможемо заплатити за десять тисяч кораблів, триста драконів і цих гігантських черепах», — каже Джордж Мартін.

Письменник також розповів, що тепер сценарій пілотного епізоду пише Ебоні Бут («День, коли ми були щасливі»), яка 2024 року виграла Пулітцерівську премію за п'єсу Primary Trust. Раніше автором значився Брайан Хелгеленд («Секрети Лос-Анджелеса»).

Інші подробиці про майбутнє шоу не розкриваються. Немає і приблизної дати релізу. Мережа платного телебачення НВО, яка займається розробкою, поки не робила офіційних заяв на цю тему.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉