Facebook Pixel

«Сільпо» відкрив супермаркет у стилі Антоніо Гауді

У Луцьку почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на проспекті Соборності, 22Б. Це вже шостий «Сільпо» у Луцьку, торговельна площа становить 973 кв. м.

Про це пише пресслужба «Сільпо».

У новому «Сільпо» гості можуть поринути в мистецтво каталонського та іспанського архітектора Антоніо Гауді. Він є автором таких шедеврів, як Парк Гуеля, Саграда Фамілія, Будинок Бальо та інших.

Основою інтер’єру супермаркету є мозаїка та плавність ліній. Оскільки рішення Гауді майже не мають прямих ліній та гострих кутів, фрізи у магазині мають округлі та непередбачувані форми. Вони беруть початок зі стелі та перетікають в іншу площину. Гауді вважав, що архітектура має бути продовженням природи. Тому мозаїка у новому «Сільпо» зображає дерева, рослини, квіти, натуральні відтінки.

Quote«Кожен гість зможе знайти та побачити свої сенси. Також у інтер’єрі втілені відомі вітражі та портрет Гауді», — йдеться у повідомленні .

Супермаркет працює щодня з 08:00 до 23:00. Покупців обслуговують 13 кас, 5 з яких — самокаси.

9D0A6586-Pano-r0.jpg
9D0A6599-Pano-r0.jpg
9D0A6592-Pano-r0.jpg
9D0A6586-Pano-r0.jpg Thumb 9D0A6599-Pano-r0.jpg Thumb 9D0A6592-Pano-r0.jpg Thumb

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині 313 магазинів працюють на всій території країни. Частина магазинів мережі оформлені в індивідуальному дизайні.

Нагадаємо, що 2,1 млн батарейок загальною вагою 42 тонни, зібраних у контейнери в супермаркетах «Сільпо» разом з ініціативою «Батарейки, здавайтеся!», вирушили на перероблення на завод Recupyl у Польщі.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉