Facebook Pixel

Збій у роботі Київстару — як повернути зв’язок

Збій у роботі Київстару — як повернути зв’язок

Збій у роботі Київстару — як повернути зв’язок

В Україні діє національний роумінг, який дозволяє перемикатися між операторами Kyivstar, Vodafone та lifecell без зміни сім-карт та тарифів.

ОНОВЛЕННЯ: сьогодні національний роумінг не спрацьовує через те, що мережа «Київстару» не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів внаслідок загального технічного збою. Проблема з серверами вплинула і на інші сервіси, такі як нацроумінг, пояснили у пресслужбі компанії.

Збій у роботі «Київстару» вплинув на роботу ПриватБанку

У ПриватБанку попереджають, що у зв’язку зі складностями в роботі мобільного оператора «Київстар» деякі pos-термінали, банкомати та термінали самообслуговування можуть працювати нестабільно або не мати зв’язку.

Quote«Нам відомо про ситуацію зі складнощами, та ми докладаємо максимум зусиль, щоб клієнти почувалися впевнено в цій ситуації», — говориться у повідомленні.

За відсутністю мобільного зв’язку клієнти можуть зателефонувати до підтримки за допомогою Приват24, а також написати в чат-онлайн, для цього достатньо, лише доступу до інтернету.

Quote«ПриватБанк надає консультацію на загальні питання в соціальних мережах, тому клієнти завжди можуть звернутися до нас в Facebook та Instagram — фахівці радо допоможуть. Ми робимо все, щоб забезпечити доступність всіх продуктів та послуги, бути поряд у режимі 24/7», — зауважують у банку.

ПриватБанк просить своїх клієнтів і усіх громадян України зберігати спокій та керуватись у своїх рішеннях інформацією з офіційних і перевірених джерел.

У МВС попереджають

Якщо вам потрібна термінова допомога — зв’язатися з рідними або викликати екстрені служби – зверніться до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини.

Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу у населених пунктах та на автодорогах. У Пунктах незламності, розгорнутих на базі наших підрозділів, є можливість скористатися Wi-Fi.

Екстрені номери 101, 102, 112 працюють у штатному режимі.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉