Facebook Pixel

Sense Bank розпочинає кредитувати українців за програмою «єОселя»

ПАТ «Укрфінжитло» погодило участь Sense Bank на участь у державній програмі кредитування «єОселя». Компанія розпочала надавати українцями позики на придбання житла.

Про це пише пресслужба Sense Bank

Банк надаватиме позичальникам іпотечні кредити строком від 1 до 20 років за відсотковими ставками 3% або 7% річних. Внесок позичальника становить від 20% вартості предмета іпотеки.

Quote«Ми плануємо розвивати у банку напрямок іпотечного кредитування. Зокрема, зараз ми робимо все необхідне, щоб якомога швидше приєднатися до державної програми «єОселя» та розпочати видачу українцям доступних кредитів для купівлі власного житла», — зазначила член правління Sense Bank Інна Тютюн.

Нагадаємо, програма доступного іпотечного кредитування «єОселя» працює в Україні з жовтня 2022 року. На пільгову іпотеку можуть претендувати працівники силового блоку та члени їхніх сімей, медпрацівники, педагоги, наукові співробітники. Із 1 серпня подати заявку на участь у програмі «єОселя» під 7% можуть ветерани війни та члени їхніх сімей, вимушено переміщені особи та громадяни, що потребують покращення житлових умов.

Квартиру можна обрати в багатоквартирному житловому будинку, який не розташований в районі бойових дій або на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, що з початку дії програми «єОселя» близько 3,5 тис. родин взяли пільгові іпотечні кредити на майже 5 млрд грн.

Подякувати 🎉