Facebook Pixel

ПриватБанк надає клієнтам знижку на SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро

Клієнти ПриватБанку відтепер можуть отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії через Citibank EUROPE PLC.

Про це пише Privatbank_insider.

Як провести SWIFT-перекази через ПриватБанк

ПриватБанк відкрив нові кореспондентські рахунки в Citibank N.A. в швейцарських франках (СHF) та евро (EUR). Відкриття нових кореспондентських рахунків банку дає можливість клієнтам відправляти в ПриватБанк SWIFT-перекази фізичних осіб у швейцарських франках та евро через Citibank EUROPE PLC. без додаткової комісії. Сформувати реквізити можна через «Приват24» (меню «Сервіси – Перекази – SWIFT – Реквізити»). Зарахування валютних переказів на гривневі рахунки здійснюється без комісії.

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через ПриватБанк — відсутність обмежень за сумою, можливість онлайн-відстеження переказів, спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів. За даними банку, зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за 5 хвилин.

Як отримати реквізити для SWIFT-переказу в додатку Приват24

Як отримати реквізити картки для зарахування SWIFT через вебверсію «Приват24»

Нагадаємо, що ПриватБанк надає підприємцям та компаніям, які будуть виплачувати зарплату на картки ПриватБанку, нульовий тариф на розрахунково-касове обслуговування за зарплатним проєктом.

Подякувати 🎉