Facebook Pixel

Окупанти вивозять зерно з Мелітополя (відео)

Окупанти вивозять зерно з Мелітополя

Окупанти вивозять зерно з Мелітополя

У тимчасово окупованому Мелітополі окупанти, не соромлячись, зізнаються в крадіжці українського зерна. Вони рапортують, що лише за перший квартал 2023 року вивезли до рф приблизно 250 тис. тонн урожаю.

Загалом, за завданням російського диктатора, до кінця року з окупованих територій Запорізької області мають вивезти півтора мільйона тонн зерна.

Окупанти вивозять зерно з Мелітополя (відео)

Your browser doesn't support HTML5 video.

Грабувати Мелітопольщину окупанти почали з перших днів вторгнення. І вивезення зернових посідає в списку бажаних «трофеїв» не останню роль. Однак із цим в окупантів намічається кілька проблем. Одна з них — бракує залізничних вагонів: додатково їх потрібно майже шістсот.

Залізничні вагони

Залізничні вагони

За словами мешканців Мелітополя, у місто періодично завозять залізничні вагони на лафетах. Ці вагони надходять, зокрема, з Бердянська — їх вивозять щотижня по кілька штук.

Крім того, зерно з Мелітополя вивозять і автотранспортом — як до Криму, так і до Бердянського морського торговельного порту. Мелітопольщина для окупантів є найбагатшим джерелом зернових і олійних культур. У розпорядженні аграріїв понад 2,5 тис. гектарів землі.

Однак і з вивезенням морським шляхом є проблема — Бердянський порт не внесено до міжнародного реєстру. Тобто в цивілізованому світі мало хто наважиться купити товар, який завантажили в «сірих» портах.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉