Facebook Pixel

Нова пошта знизила вартість доставки у США

Нова пошта знизила вартість доставки у США. Відправлення усіх посилок вартістю менше ніж $800 не потребуватимуть додаткових митних платежів для отримувача. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Мінімальна вартість доставки посилок завдяки зміні системи тарифікації знижена в чотири рази. І для приватних, і для бізнес-клієнтів запроваджують нову тарифікацію:

  • Тариф тепер потрібно сплачувати не за ваговими категоріями «до 2, 10 або 30 кг», як раніше, а за кожні 100 г — 0,1 кг, 0,4 кг, 1,5 кг тощо;
  • Доставка документів до 100 г коштуватиме 350 грн замість 1300 грн;
  • Посилка 0,5 кг коштуватиме 650 грн замість 1400 грн;
  • Відправлення на 15 кг коштуватиме 4600 грн замість 6800 грн.
Quote«Ми хочемо допомогти українському бізнесу успішно експортувати свої товари по всьому світу, тому домовилися із партнерами про суттєву зміну тарифів до США для наших клієнтів, 70% яких роблять відправки вагою менше ніж 2 кг. Ринок США має чудові перспективи для розвитку. До того ж, безмитний поріг для ввезення товарів тут становить $800, тобто все, що нижче цієї вартості, доставляється без додаткових митних платежів для отримувача», — зазначив CEO Нової пошти Глобал Юрій Беневитський.

Термін доставки з України у США наразі складає від 10 днів. Відправити її можна з будь-якого відділення НП, створивши міжнародну накладку у відділенні, мобільному додатку чи бізнес-кабінеті.

Подякувати 🎉