Facebook Pixel

Як підготуватись до НМТ у 2024 — топ безкоштовних курсів

Незабаром НМТ-2024, а репетитори та спеціалізовані курси коштують недешево, проте є безліч варіантів, як підготуватися до національного мультипредметного тесту безкоштовно.

Ми зібрали добірку безоплатних ресурсів для підготовки до НМТ-2024. Пробні тести, курси онлайн-лекцій, застосунки та офлайн-заняття — обирайте те, що вам до душі!

Тести ЗНО на Learning.ua

Один із головних факторів успішної підготовки до НМТ — це багато практики. Аби натренуватися перед здачею тесту, радимо проходити якомога більше тестів з НМТ або ЗНО минулих років.

На веб-сайті Learning.ua можна знайти більшість тестів ЗНО минулих років з усіх предметів. Головна перевага цього ресурсу — інтерактивність: тут немає нудних полів для галочок, натомість все тестування супроводжується яскравими картинками.

Також результати тесту розбиті за темами, аби абітурієнт розумів, який матеріал для нього є проблемним.

Підготовка до НМТ від «Гончаренко центрів»

Всеукраїнська мережа відкритих безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів «Гончаренко центр» пропонує безкоштовний курс підготовки до НМТ для підлітків. Навчатися тут можна як онлайн, так і офлайн.

Під час уроків та вебінарів для підготовки до іспитів школярі разом з репетиторами проходять всі теми та питання, що будуть на НМТ, вивчають ключові дати (якщо це, скажімо, історія), конспектують важливу інформацію, отримують схематичні матеріали, роблять домашні завдання та отримують посилання на корисні сайти, які знадобляться для самостійного повторення навчальних матеріалів.

Головна перевага — жодної сухої теорії чи постійного зазубрювання, адже під час навчання на вас чекають інтерактиви, тематичні квізи та ненудні зустрічі з експертами.

Аби записатися на онлайн-курс, достатньо заповнити гугл-форму за цим посиланням. Для запису на офлайн-заняття шукайте своє місто тут.

Безкоштовні курси підготовки до ЗНО від освітньої платформи Prometheus

Найбільша платформа онлайн-курсів в Україні пропонує безкоштовні курси для комплексної підготовки до ЗНО. Тут ви зможете знайти курси з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови.

Більше 1000 завдань, 100 відкритих відеолекцій, безліч конспектів та додаткові матеріали — все, щоб ви могли скласти тест на 200. Зареєструватися на курси можна на веб-сайті Prometheus за цим посиланням.

Платформа iLearn

На сайті платформи представлена добірка тестів ЗНО минулих років та демонстраційні варіанти нових тестів НМТ з різних предметів. Завдання можна проходити автоматизовано. Крім цього, на платформі відбуваються безоплатні вебінари досвідчених вчителів.

Якщо учень встигає на прямі ефіри, то може поспілкуватися зі спікерами, поставити запитання. Можливості для підготовки до НМТ шукайте на цим посиланням.

Застосунок Просте ЗНО

Цей застосунок замінить вам усі посібники з підготовки до тестування та допоможе скласти НМТ легко. Тут — конспекти та завдання для підготовки до НМТ з української мови, літератури, математики та історії України.

Також застосунок має тренажер тестування — можна пройти тести ЗНО, а також мультитест 2022 року. Завантажити можна з App Store та Google Play.

Подякувати 🎉