Facebook Pixel

НКЕК оштрафував Lifecell на 10,4 млн грн за неготовність до блекауту

Нацкомісія з електронних телекомунікацій оштрафувала оператора Lifecell на 10,4 млн грн. Причиною стала неготовність до блекауту.

Про це пише НКЕК.

Зокрема НКЕК під час перевірки оператора у Рівненській області зафіксовано невиконання вимог зазначеного розпорядження НКЕК. А саме, Lifecell не забезпечив власні мережі автономними джерелами електроживлення та пально-мастильними матеріалами.

Quote«Враховуючи викладене, НКЕК прийнято рішення від 13.03.2024 № 127 про застосування адміністративно-господарських санкцій до ТОВ «лайфселл» у вигляді штрафу у розмірі 0,1 відсотка доходу, отриманого за надання відповідних електронних комунікаційних послуг за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф, що складає десять мільйонів чотириста п’ятдесят тисяч п’ятсот одинадцять гривень 70 копійок», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет повернув французькій NJJ Capital заяву на придбання мобільного оператора lifecell (ТОВ «Лайфселл») та оператора стільникових веж ТОВ «Укртауер».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉