Facebook Pixel

Антимонопольний комітет заборонив купівлю NJJ Capital мобільного оператора lifecell

Антимонопольний комітет повернув французькій NJJ Capital заяву на придбання мобільного оператора lifecell (ТОВ «Лайфселл») та оператора стільникових веж ТОВ «Укртауер».

Про це пише Forbes.

29 грудня 2023 року Антимонопольний комітет отримав заявку про надання дозволу компанії NJJ Capital на опосередковане придбання понад 50% у статутному капіталі ТОВ «Лайфселл» та ТОВ «Укртауер».

12 січня 2024 року АМКУ повернув NJJ Capital заяви на придбання часток у ТОВ «Лайфселл» та ТОВ «Укртауер» через невідповідність документів вимогам відомства.

«Матеріали, додані до заяв, не містили вичерпної інформації, яка є необхідною для їх розгляду в комітеті», – зазначили у відомстві.

Turkcell оголосив про підписання договору про передачу акцій дочірніх компаній ТОВ «Лайфселл», ТОВ «Глобал Білгі» та ТОВ «Укртауер» компанії NJJ Capital.

Відповідно, ТОВ «Лайфселл» буде продано за номіналом 12 млрд 711 млн 848 тис. 745 грн, ТОВ «Глобал Білгі» — за 47 млн 226 тис. 374 грн, а ТОВ «Укртауер» — за 1 млрд 964 млн 40 тис. 941 грн після отримання необхідних юридичних дозволів.



Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉