Facebook Pixel

НАЗК внесло італійську групу компаній Camozzi до переліку міжнародних спонсорів війни

НАЗК додало італійську групу компаній Camozzi до реєстру міжнародних спонсорів війни. На думку держоргану, компанія продовжує вести бізнес в рф та співпрацює з російським військово-промисловим комплексом.

Про це пише НАЗК.

Заводи Камоцці так і не припинили свою діяльність після того, як російська федерація почала повномасштабне вторгнення в Україну. Компанія поставляє пневмообладання на заводи ВПК росії, продукція яких активно використовується у війні проти України. Зокрема у військові заводи у тимчасово окупованому Криму.

Camozzi Group – міжнародний італійський концерн з виробництва пневмоапаратури та пневмообладнання, пневмосистем і пневмоавтоматики. Компанія є однією зі світових лідерів у цій галузі. Вона представлена у 78 країнах світу, зокрема і в росії. В Україні Camozzi Group також представлена: у переліку засновників юридичної компанії Camozzi в Україні залишається громадянин росії Олексій Кістиченко, який наразі очолює російське представництво Camozzi.

Нагадаємо, що Національна агентство з протидії корупції внесло до переліку міжнародних спонсорів війни німецькі компанії SPINNER та DMG MORI.

Подякувати 🎉