Facebook Pixel

Мінрозвитку та UK Aid оберуть 10 громад для відновлення на конкурсі

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України за конкурсом обере 10 українських громад, які отримають допомогу у розробці планів відновлення в межах спільного проєкту «Раннє відновлення України».

Конкурс, який стартував 18 жовтня 2023 року, проходить за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid).

Quote«Саме на локальному рівні можна максимально точно сформувати потреби та пріоритети відновлення територій. Міністерство всебічно підтримує і заохочує лідерство громад у створенні планів місцевого відновлення. Цінно, що до цього процесу долучаються британські партнери», – коментує віце-прем’єр з відновлення України Олександр Кубраков.

10 територіальних громад, які постраждали внаслідок російської агресії, отримають підтримку у підготовці планів відновлення та розвитку та відповідну проєктно-кошторисну документацію.

Проте посадовці усіх громад-учасниць зможуть взяти участь у навчальних заходах:

  • як залучати фінансування від міжнародних партнерів;
  • налагодити міжмуніципальне співробітництво;
  • працювати з цифровими інструментами, зокрема з системою DREAM.

Зацікавлені громади можуть заповнити анкету за посиланням до 18:00 23 жовтня 2023 року.

Додаткові питання щодо конкурсу можна надсилати на електронну пошту [email protected].

Проєкт Good Governance Fund «Раннє відновлення України» підтримує територіальні громади України у відновленні та допомагає державі управляти проєктами регіонального розвитку. Проєкт реалізується спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid) і втілюється Abt Britain та ТОВ «КПМГ-Україна».

Подякувати 🎉