Facebook Pixel

Коли станеться новий похід на москву: пояснює Легіон «Свобода Росії»

Коли станеться новий похід на Москву? Фото: https://t.me/legionoffreedom

Коли станеться новий похід на Москву? Фото: https://t.me/legionoffreedom

Похід на москву для російських добровольців на стороні України буде можливим, коли ЗСУ звільнятимуть Крим. Це заявив в інтерв'ю The Page Олексій Барановський, радник з питань комунікації Легіону «Свобода Росії».

Що показав похід Пригожина на москву

Quote«Якраз рейд Пригожина показав, що наш план (Легіону) походу на москву абсолютно можливий і матиме приблизно такий самий вигляд, як у Пригожина. Російське суспільство, російська система налаштована так, що сприймає тільки силу. Коли Пригожин показав силу, всі оці пузаті міліціонери відвернулися в бік: ми нічого не знаємо, ви самі розбирайтеся. За нашим прогнозом, усе буде так само, коли Легіон піде на москву. Тільки, на відміну від Пригожина, ми розуміємо, що це квиток в один кінець», – вважає Олексій Барановський.

Він зазначив, що зараз формування розвивається та готується саме до цієї миті.

Які умови мають скластися, аби Легіон пішов на москву

Quote«Ми вважаємо, що найбільш оптимальна ситуація буде, коли Україна почне звільняти Крим. Тоді буде ситуація схожа на те, коли Євромайдан почав перемагати під час Революції Гідності. Коли в якийсь момент силовики просто перестали виконувати накази Януковича», – каже експерт формування.

За його словами, вони впевнені, що те ж саме в росії відбуватиметься, коли Україна почне звільняти Крим – буде колапс росії. І ось саме в цей момент потрібно йти на москву і скидати путіна.

Повне інтерв'ю з радником Легіону Олексієм Барановським читайте тут.

Як Легіон «Свобода Росії» воює в Україні — відеоверсія інтерв'ю

У повній відеоверсії інтерв'ю ви можете почути про роботу Іллі Пономарьова та ким він є для корпусу, чому Арестович нахвалював Легіон та як перевіряють російських добровольців перед вступом.



Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉