Сервіс кур'єрської доставки Glovo запустив в Україні нову функцію в застосунку — самовивіз. Це дасть змогу користувачам зробити запит на страви в застосунку Glovo і самостійно забрати замовлення безпосередньо із закладів.
Як повідомили в пресслужбі компанії, нову функцію активували для понад 8% партнерів Glovo. Зараз вона працює в тестовому режимі, але до кінця грудня 2020 року має бути доступною для 90% партнерів із розділів «Ресторани» та «Кава і десерти».
Опція зараз є доступною у 28 містах України. Країна стала третьою після Іспанії та Італії, де її запустили. Одночасно з українськими користувачами нову опцію отримали також жителі Грузії, Кенії, Кот-д'Івуару та Польщі.
Як користуватися послугою самовивозу в Glovo
Для того щоб скористатися новою опцією, користувачам потрібно оновити застосунок до останньої версії в App Store і Google Play. Зайшовши в застосунок, користувач має вибрати в меню бабл «Ресторани» або «Кава і десерти» та режим «на винос». Далі застосунок запропонує перелік доступних закладів для оформлення замовлення. Замовлення можна запланувати на конкретний час. Для користувачів послуга є безкоштовною — оплатити потрібно тільки вартість замовлення.
«Запуск опції «Самовивіз» є важливим із двох причин. По-перше, це ще один спосіб знизити кількість фізичних контактів між людьми з метою безпеки в розпал епідемії. По-друге, опція є додатковою категорією доходів для наших партнерів — ми прогнозуємо збільшення замовлень на 2-5%», — заявив генеральний менеджер компанії Glovo в Україні Дмитро Расновський.
У пресслужбі також зазначили, що в майбутньому сервіс Glovo планує розширити функціонал послуги та запропонувати користувачеві на вибір два окремі меню: для доставки й для самовивозу.
Контекст. У квітні Glovo вирішив запустити в Україні свою першу «хмарну кухню», або dark kitchen, модель якої передбачає відкриття кухонних приміщень виключно для кухарів, персоналу ресторану та кур'єрів.
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також
Головна подія ресторанного бізнесу цієї весни – PRORESTO’25 в Одесі 28 квітня!