Facebook Pixel

Грант на бізнес. Хто і де може отримати 70 тис. грн

Грант на бізнес. Хто і де може отримати 70 тис грн

Грант на бізнес. Хто і де може отримати 70 тис грн

Фонд «Жіночі можливості в Україні» підтримає жіноче підприємництво в Одеській та Миколаївській областях. Фонд оголошує конкурс мінігрантів для жінок-підприємиць.

Quote«Ваша відданість, рішучість та віра у власний потенціал є великим натхненням для інших жінок, що мріють про власну самостійність. Так діє принцип «кола по воді» – ми допомагаємо вам, а ви допомагаєте іншим. Я впевнена, якщо кожен із нас робитиме добро, світ стане ще кращим», – закликає засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні» Влада Недак.

Бюджет мінігранту: 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які:

  • мають працюючий бізнес (від 6 місяців та більше);
  • зареєстровані як фізична особа-підприємець у в Одеській та Миколаївській областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 року на ці території;
  • мають підтверджений статус внутрішньо переміщеної особи.

З 4 по 31 грудня 2023 року учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Одеської та Миколаївської областей.

З питань щодо заповнення форми звертайтеся на електронну адресу фонду: [email protected]

Подякувати 🎉