Facebook Pixel

Фонд держмайна співпрацюватиме з саудівською компанією SALIC

Фонд держмайна України та саудівська державна компанія SALIC створили спільну робочу групу, яка працюватиме над проєктами в аграрному секторі.

Про це пише прес-служба ФДМУ

Як планує співпрацювати Фонд держмайна з SALIC

SALIC планує будівництво на території України нових підприємств з переробки сільхозпродукції та спільне виробництво добрив.

Quote«Фонд може запропонувати для інвестицій широкий спектр державних об’єктів зі сфери агробізнесу — від спиртзаводів та елеваторів до підприємств з виробництва добрив. І інтерес до України таких компаній, як SALIC — це сигнал довіри міжнародної бізнес-спільноти до нашої держави і перспектив, які ми можемо запропонувати. Ми цінуємо кожного відповідального інвестора, який готовий сьогодні підтримати українську економіку», — зазначив Рустем Умєров, Голова ФДМУ.

Що відомо про SALIC в Україні

Саудівська державна корпорація SALIC працює на ринку України з 2009 року. Вона володіє Continental Farmers Group, яка займається агробізнесом в Україні та Польщі. До її складу входять українські «Агро ЛВ Лімітед», «Агромарк Юкей», «Агролендінвест Юкей» та «Грейн Ленд» та «Агрохолдинг Мрія». Земельний банк SALIC в Україні складає 210 тис. га.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉