Facebook Pixel

В Києві відбувся IX Київський Міжнародний Економічний Форум 2023

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

Девʼятий Київський міжнародний економічний форум вдруге пройшов в умовах воєнного стану під гаслом «Люди. Бізнес. Економіка. Ціна свободи».

Цього року форум об'єднав понад 900 учасників та більше ніж 70 спікерів — представників української влади, бізнесу та суспільства, а також міжнародних спікерів.

Фото надане партнером

Фото надане партнером

Головною темою цьогорічного КМЕФ стало питання свободи та ціни, яку український бізнес, економіка та суспільство платять під час повномасштабної війни — за майбутнє держави з вільною розвиненою економікою та дієвими стратегіями розвитку.

Подію відкрив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, який розповів про головні напрями роботи держави, безпекові питання та економічні тенденції під час війни, а також акцентував на шести секторах, які стануть основою економіки майбутнього: ВПК, аграрний сектор, енергетика, ІТ, будівництво та машинобудування.

В рамках події представники бізнесу та держави обговорили надскладні виклики та завдання для української економіки — нарощування людського капіталу, повернення вимушених мігрантів, створення привабливого інвестиційного та бізнес-клімату, налагодження системної співпраці з міжнародними партнерами, інтеграцію ветеранів та багато іншого. І головне — питання побудови нової, економічно успішної України.

Фото надане партнером

Фото надане партнером

За результатами дискусійних панелей КМЕФ 2023, український бізнес продовжує адаптуватися до воєнних умов, шукати ефективні рішення та інтегрувати в свої стратегії новий досвід, навіть попри великі втрати для економіки та непрогнозованість ситуації на внутрішньому ринку. За переконанням учасників та спікерів цьогорічного КМЕФ, важливо робити це вже зараз, не чекаючи кращих часів.

Захід мав потужну благодійну складову: учасники цьогорічного Київського міжнародного економічного форуму передали 1 млн грн на підтримку Superhumans Center та Збройних сил України.

Запис онлайн-трансляції форуму доступний на YouTube каналі КМЕФ за підтримки інноваційного партнера та ексклюзивного партнера прямої трансляціï Mastercard за посиланням.

Cтратегічний партнер: UFuture. Титульні партнери: Нова Пошта; AJAX; Biopharma; Нафтогаз; Федерація роботодавців нафтогазової галузі; Смарт-Холдинг.

Партнери: Київстар, AEQUO, Dynasty Investment Group, Інтерпайп, Епіцентр, МХП, Biosphere, ПУМБ, QPartners, Neqsol Holding, ПриватБанк, ДТЕК, CEO Club, Work.ua, Miltton, Superhumans Center, Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?», ГО «Безбар'єрність».

Аналітичний партнер: Gradus.

Титульні медіапартнери: Starlight Media, 1+1 Медіа.

Медіапартнери: Ми Україна, Інтерфакс Україна, Delo, The Page, Mind, The Kyiv Independent, TAVR media, Huxley.

Ми віримо, що наша перемога, наше відновлення та розвиток економіки — це наш вибір і наша справа.

Детальніше про подію за посиланням.

Київський міжнародний економічний форум 2023

Люди. Бізнес. Економіка

Ціна свободи

Подякувати 🎉