Facebook Pixel

Данія інвестує у виробництво українського озброєння

Данія вперше планує вкласти гроші у виробництво зброї на території України. Відповідний меморандум було підписано Україною та Данією під час зустрічі у Рамштайні.

Підсумком зустрічі з Троельсом Лундом Поульсеном стало підписання Меморандуму про закупівлю озброєння та техніки у українських виробників, у якому взяли участь Рустем Умєров та заступник міністра зі стратегічних галузей Сергій Боєв.

Рустем Умєров підкреслив, що цей крок є значним, оскільки Данія стала першою іноземною країною НАТО, яка інвестує кошти у виробництво озброєння на території України. Він наголосив, що це підтверджує готовність української оборонної промисловості до міжнародного співробітництва та здатність виконувати найвищі стандарти якості.

Разом з міністром оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен було підписано листа про наміри, який відкриває співпрацю між Україною та Нідерландами у підтримці нашого оборонно-промислового комплексу (ОПК).

Ці вкладення свідчать про значну довіру до українських виробників та їхню здатність забезпечувати високоякісну військову продукцію, зазначив міністр оборони України.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉