Facebook Pixel

Barbie заробила більше $500 млн касових зборів

Фільм «Barbie» з моменту виходу 20 липня на екрани перетинає позначку півмільярда глобальних касових зборів. В даний час романтична комедія Грети Гервіг посідає 5-е місце в списку найкасовіших фільмів року, а історична драма Крістофера Нолана «Оппенгеймер» – 13-те, з $260 млн.

Про це пише Deadline.

"Barbie" домінує на кожному ринку з $294 млн міжнародної каси в цілому. Cтрічка Warner Brothers. заробила $40,2 млн у Великій Британії, $25,2 млн у Бразилії, $18,9 млн в Австралії та $15,9 млн у Китаї. І фільм досить високо оцінюють як глядачі, так і критики: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 89%, CinemaScore оцінює її як A, а Metacritic надає 80 балів.

В Україні стрічка дебютувала 20 липня і теж досить потужно – зібравши рекордні за час повномасштабного вторгнення 33 млн. гривень за перший вікенд, перевершивши показники другого «Аватара» Джеймса Кемерона та самого касового українського мультфільму «Мавка».

Зараз Гервіг каже, що вона не має бажання робити продовження — поки що немає ідей, бо вона вже все виклала у першому фільмі. У той же час Mattel вже розповідає про сіквел і намір запустити цілий Барбі-всесвіт — на додаток до 14 фільмів про власні іграшки, які компанія планує випустити найближчими роками.

Нагадаємо, що у торговій мережі Епіцентру продажі ляльок Barbie збільшилися на 52% і продовжують зростати.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉