Facebook Pixel

У Епіцентрі продаж ляльок Barbie збільшилися у 1,5 рази

У торговій мережі Епіцентру продажі ляльок Barbie збільшилися на 52% і продовжують зростати.

Про це пише прес-служба Епіцентру.

За словами прес-служби, зростання продажів була би більшою, але дистриб’ютор корпорації Mattel надає набагато меншу кількість товару для реалізації

Quote«Окрім самої ляльки, найбільшою популярністю в дитячих магазинах E.Pic мережі Епіцентр користуються різноманітні ігрові набори Barbie, такі як «Кафе на колесах», «Кемпер», «Візажний столик» тощо» — говориться у повідомленні прес-служби.

Вартість ляльок бренду в мережі стартує від 399 грн, а ціна наборів в середньому складає 2-3 тис. грн. Найдорожчий набір — «Дім мрії» Barbie — обійдеться покупцю у 18 тис. грн. При цьому в компанії зауважують, що в магазинах E.Pic представлено близько 40 артикулів акційних ляльок зі знижками до 30%.

Епіцентр зазначає, що попит на дитячі товари зріс. У першому півріччі 2023 року товарообіг напрямку «Дитячі товари» в Епіцентрі зріс на 37% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Найбільше зрозли продаж конструкторів — понад 75% у порівнянні з минулим півріччям. Цікаво, що за період повномасштабної війни активне зростання (більш ніж на 40%) фіксується і в групі м’яких іграшок, що відображає потребу дітей у позитивних емоціях і приємних тактильних відчуттях на фоні стресу.

Втім, позитивну динаміку демонструють й інші великі категорії, представлені в магазинах E.Pic. Наприклад, продажі товарів для малюків цьогоріч зросли на 40%, дитячий одяг та взуття — на 34%, а категорія дитячих товарів для активного відпочинку — на понад 20%.

Нагадаємо, що від початку обстрілів енергетичної інфраструктури «Епіцентр» продав майже 30 тис. генераторів.

Подякувати 🎉