Facebook Pixel

За добу авіація ЗСУ здійснила 40 бойових вильотів. Окупанти завдали 6 ракетних та 20 авіаударів

Протягом минулої доби ракетні війська уразили понад 10 скупчень живої сили ворога, у тому числі 3 взводні опорні пункти. Знищено 3 зенітно ракетні комплекси та декілька одиниць броньованої техніки окупантів.

За добу авіація Сил оборони здійснила понад 40 бойових вильотів: знищено кілька російських пунктів управління та склад з боєприпасами, повідомили в ранковому зведенні Генштабу.

Quote«Безпілотним літальним авіаційним комплексом Байрактар ТБ-2 завданий ракетний удар, в результаті якого детонував боєкомплект та знищено 2 одиниці броньованої техніки противника разом з екіпажами», – розповіли в Генштабі.

За даними розвідки, російські окупанти гостро відчувають незламність та силу українського спротиву на півдні. Там вороги посилюють фільтраційні заходи, чим намагаються послабити патріотичні настрої населення тимчасово окупованих територій.

Водночас підтверджено знищення живої сили противника. Відомо, що колона з вантажівок ворога, одна з яких була заповнена тілами загиблих, прямувала в сторону Бердянська, де розгорнутий крематорій.

Протягом 2 вересня окупанти завдали 6 ракетних та понад 20 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. За даними Генштабу ЗМУ, постраждали населені пункти Полтавка, Пришиб, Перемога, Хрещенівка, Осокорівка та Білогір’я.

У суботу зранку противник активізувався на бахмутському, авдіївському, новопавлівському та запорізькому напрямках. Натомість ЗСУ зупинили спроби наступу в районах населених пунктів Бахмутське, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка та Времівка.

У ЗСУ також підтвердили знищення живої сили противника на запорізькому напрямку. «Колона з вантажівок ворога, одна з яких була заповнена тілами загиблих, прямувала в сторону Бердянська, де розгорнутий крематорій».

ЗСУ знищили декілька пунктів управління противника, склад з боєприпасами та понад десять скупчень живої сили ворога, в тому числі три взводні опорні пункти.

На півдні противник вів обстріли біля н.п. Лозове, Андріївка, Ольгине, Зелений Гай, Степова Долина. ЗСУ відбили наступ в районах населених пунктів Високопілля та Потьомкіне.

Подякувати 🎉