Facebook Pixel

Армія рф нанесла масовий ракетний удар по Україні

24 березня російські військові знову здійснили масовий ракетний удар по Україні. Всього росіяни випустили по Україні 29 ракет Х-101/Х-555, 2 «Кинжали» та 28 «Шахедів».

Про це повідомляють Стратком ЗСУ та «Укрінформ».

Сили ППО вночі знищили 18 ракет та 25 ворожих «Шахедів».

24 березня 2024 року: Ракетна атака рф на Київ

За повідомленням КМВА, Сили ППО в небі над Києвом зранку збили приблизно десять ракет. У Києві внаслідок ракетного удару зафіксовано падіння уламків в Деснянському районі, уламки впали на територію лісових насаджень, та у Шевченківському районі — на територію паркової зони та на територію житлової забудови. Є пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку. Постраждалих немає.

24 березня 2024 року: Ракетна атака рф на Київщину

За даними очільника Київської ОВА Руслана Кравченка, падіння уламків збитих цілей зафіксовані у трьох районах області, зокрема в одному з населених пунктів уламки впали на територію автомийки. Крім того, ще в одному населеному пункті уламками пошкоджено дитячий майданчик на території приватного домоволодіння. В іншому місці уламки впали на відкритій місцевості поза межами населених пунктів.

24 березня 2024 року: Ракетна атака рф на Львівщину

Львівську область російські окупанти обстріляли двічі. За даними Львівської ОВА, вночі ворожі «Шахеди» та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури. Виникла пожежа. Інформації про постраждалих не надходило.

Російська ракета о 5:23 (за київським часом) порушила повітряний простір Польщі в районі населеного пункту Осердув Люблінського воєводства і пробула в ньому 39 секунд.

Близько 09:31 російські пілоти з МіГ-31К вдруге вдарили по Львівській області. Цього разу гіперзвуковими ракетами «Кинджал».

24 березня 2024 року: Ракетна атака рф на Дніпропетровщину

За повідомленням Сергія Лисака, вночі російські війська атакували Дніпропетровщину ударними БпЛА. У Кривому Розі внаслідок падіння уламків пошкоджені тепломережі та лінія електропередачі. Через перепад напруги у місті відключені декілька котелень. Без теплопостачання залишились 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів, 3 тис. будинків, де мешкають 76 тис. людей. Працюють аварійно-відновлювальні бригади.

На Нікопольщині уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт. Без світла залишились понад 3 тис. абонентів у Нікополі та більш ніж 6,4 тис. у районі. Електропостачання відновлено.

Двічі ворог обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії. Під обстрілами були Марганець і Покровська сільська громада. Без загиблих та постраждалих.

24 березня 2024 року: Ракетна атака рф на Одещину

На території Подунав’я внаслідок російської атаки пошкоджена припортова інфраструктура. Постраждалих немає.

Подякувати 🎉