28 листопада у КВЦ «Парковий» відбудеться дев’ята Національна ресторанна премія «СІЛЬ»

Фото надане партнером

Національна ресторанна премія «СІЛЬ» – головна та найважливіша професійна подія ресторанного бізнесу України.

Головна мета премії – консолідувати учасників ресторанної сфери з ідеєю розвитку найвищих стандартів обслуговування та покращення якості послуг у ресторанній індустрії та індустрії гостинності. Премія «СІЛЬ» сприяє формуванню позитивного іміджу України на міжнародному ринку та допомагає привернути увагу до України як країни зі стрімким розвитком гостинності, що сприяє розвитку туризму, культури та економіки.

Організатором Національної ресторанної премії є компанія Hoteliero, яка створює головні події в індустрії гостинності та розробляє унікальну платформу для співпраці й спілкування представників ресторанної сфери. Вона об’єднує українських рестораторів, щоб визначити найкращі ресторани року в країні та інформувати гостей про їхню якість.

Цього року — понад 2000 номінантів, із яких лише 145 фіналістів із 19 міст України.

Фіналісти змагатимуться за звання найкращих у 17 номінаціях:

  • відкриття року;
  • найкраща кав'ярня;
  • найкращий м'ясний ресторан;
  • найкращий ресторан української кухні;
  • найкращі кондитерські вироби;
  • найкраще міське кафе;
  • найкращий бар;
  • найкращий заміський ресторан;
  • найкращий пивний ресторан;
  • найкращий ресторан національної кухні;
  • найкращий ресторан у готелі;
  • найкраще кафе-пекарня;
  • найкращий винний бар;
  • найкращий пивний бар;
  • найкращий ресторан азіатської кухні;
  • ресторан із найкращою винною картою;
  • номінація «Вибір журі». У ній змагатимуться лише заклади, номіновані членами журі премії!

До журі Національної премії «СІЛЬ» входять професіонали українського ресторанної сфери: представники-переможці ресторанів минулих років, ресторатори, шеф-кухарі, сомельє, executive бармени та інфлюенсери. Організатор премії разом із аудитором проводять остаточний підрахунок голосів і зберігають його в таємниці аж до оголошення.

Результати стануть відомі під час церемонії нагородження. Церемонія відбудеться 28 листопада 2021 року. Близько 500 гостей з України та Європи зберуться у залі КВЦ «ПАРКОВИЙ» у Києві, щоб підбити підсумки та познайомитися з кращими із кращих у ресторанному бізнесі за підсумками непростого 2021 року.

Як нагороду переможці отримають мідну сковорідку французької компанії deBuyer, яка вже понад 180 років створює посуд для професіоналів. Таку сковороду використовує більшість знаменитих кухарів у Франції.

Нагорода – мідна сковорода – це впізнаваний знак якості найкращих ресторанів України.

Невелика кількість квитків надійде в продаж. Тож не проґавте можливість прямо зараз стати частиною цієї визначної події та провести вечір у колі відомих рестораторів нашої країни, поспілкуватися з ними в невимушеній атмосфері й налагодити нові контакти. Захід пройде у форматі бенкету. Він має свою атмосферу та суворий дрескод: Black Tie.

Для участі в премії зареєструйтеся на сайті — https://kiev.karabas.com/ua/ih-ceremoniya-nagorodzhennya-premiyi-sil.

Ми дбаємо про вашу безпеку під час проведення премії «СІЛЬ», тому просимо дотримуватися санітарно-карантинних правил, а також мати при собі один із документів:

  • негативний результат ПЛР-тесту або експрес-тесту на антиген коронавірусу SARS-CoV-2, отриманий щонайменше за 72 години до початку події;
  • документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Читати на The Page