Facebook Pixel

СБУ затримала львівського посадовця: підозрюється у отриманні хабаря

Служба безпеки України затримала топчиновника Львівської міської ради. Він підозрюється в отриманні хабаря, інформує пресслужба СБУ Львівщини.

Quote«Служба безпеки задокументувала та ліквідувала корупційну схему, яка в час війни діяла в Львівській міськраді. На одержанні чергового траншу хабара затримано виконувача обов’язків керівника одного з управлінь ЛМР та місцеву архітекторку», — йдеться в повідомленні.

За даними слідства, вони разом налагодили системний протиправний механізм надання дозвільних документів на проведення робіт. Посадовець і його партнерка затримані «на гарячому» — під час одержання хабара. За $1,5 тисячі чиновник надавав «клієнтам» безперешкодний розгляд і погодження дозвільних документів на проведення реконструкції львівської нерухомості.

Quote«Сьогодні, 16 серпня, правоохоронці завершили обшуки в службових приміщеннях управління ЛМР та за місцем проживання посередниці, в ході яких було виявлено та вилучено в повному обсязі передані грошові кошти, а також вилучено відповідну дозвільну документацію», — повідомляє СБУ.

Посадовцю та його спільниці оголошено підозру за ч.5 ст. 27 (пособництво) і ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉