Facebook Pixel

СБУ затримала Нестора Шуфрича

СБУ затримала Нестора Шуфрича

СБУ затримала Нестора Шуфрича

Служба безпеки України затримала народного депутата Нестору Шуфрича у нього вдома у селі Козин Київської області. Про це повідомив Юрій Бутусов.

Шуфрич є фігурантом справи російської шпигунської мережі, створеної співробітником ФСБ рф та колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем.

За висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та Росії з метою розповсюдження російський пропаганди та просування антиукраїнської політики. Йому інкримінується державна зрада.

Quote«В принципі, мені довелось напередодні вторгнення вдарити Шуфрича на телеефірі саме з цієї причини. Тому я щиро вітаю, що до Шуфрича дотягнулись правоохоронні органи», — підкреслив Юрій Бутусов.

Шуфрич до останнього часу є народним депутатом і головою комітету Верховноі Ради.

Quote«Але я вітаю, що СБУ та президент В. Зеленський проявили політичну волю та звернули увагу на масштабну проросійську діяльність великої кількості українських державних діячів вищого рангу. Сподіваюсь, що президент Зеленський та СБУ будуть діяти рішуче, на усе майно та рахунки Шуфрича та близьких осіб буде накладено арешт», — наголосив Бутусов.

Сьогодні відбувається понад 50 обшуків у справі Шуфрича.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉