Facebook Pixel

Проти власників Епіцентру можуть відкрити справу за колабораціонізм. Як коментують в компанії

Печерський райсуд Києва зобов’язав Офіс генпрокурора відкрити карну справу проти власників «Епіцентру» — народного депутата Олександра Гереги та його дружина Галини. Їх звинувачують у колабораціонізмі.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Кримінальна справ проти власників «Епіцентру»: подробиці

Справа буде відкрита за фактами з розслідування «Схем», у якому йшлося про те, що власники мережі «Епіцентр» з 2014 року і до кінця липня 2022 року щомісячно виплачували заробітну плату управителю колишніх «Епіцентрів» на захопленій Донеччині Геннадію Гальчуку, який нині є депутатом від прокремлівської партії «Єдина Росія». Також Гереги продовжують управляти створеною замість «Епіцентрів» мережею «Галактика».

У коментарі, переданому виданню Forbes, Олександр Герега заявив, що вони «повністю втратили контроль за своїми торговими об'єктами, розташованими на окупованих територіях Донеччини та Луганщини».

Як ситуацію коментують в компанії «Епіцентр К»

В понеділок, 8 квітня 2024 року, редакція The Page отримала офіційну позицію компанії «Епіцентр К». Публікуємо його без змін:

Після окупації частини Донецької та Луганської областей ТОВ «Епіцентр К» втратило контроль над своїми магазинами, що знаходяться на окупованих територіях. Ні Товариство, ні його учасники ніколи не вели господарської діяльності на зазначених територіях та не мають відношення до діяльності, яку вів там наш колишній регіональний директор Гальчук.

Оскільки звинувачення спрямовані на адресу власників, повідомляємо, що Галина Герега не є посадовою особою ТОВ «Епіцентр К». Олександр Герега передав всі свої корпоративні права в управління та не здійснює керівництво ТОВ «Епіцентр К».

Сподіваємося на швидке та об'єктивне розслідування, результати якого дозволять покласти край політичним маніпуляціям.

Також компанія збирається звернутися до суду з позовом щодо захисту своєї честі, гідності та ділової репутації.

В Епіцентр К нагадують, що Гереги не управляють компанією

В Епіцентр К нагадують, що Гереги не управляють компанією


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉