Facebook Pixel

«PepsiCo Україна» відновлює виробництво в Миколаївській області

«PepsiCo Україна» відновлює виробництво напоїв у Миколаївській області

«PepsiCo Україна» відновлює виробництво напоїв у Миколаївській області

Компанія «PepsiCo Україна» з березня 2023 року відновила випуск соків під брендами «Сандора» та «Садочок» на базі своїх виробничих потужностей у Вишневому Київської області, а також запустила виробництво напоїв у Миколаївській області.

Про це повідомила керівниця відділу корпоративних комунікацій Аліна Матківська.

Quote«Протягом шести місяців ми здійснювали перенесення чотирьох виробничих ліній на виробничий комплекс у Вишневому й поступово відновлюємо асортимент за портфелем, який був у компанії до припинення виробництва в Україні», — зазначила вона.

Відновлено виробництво соків під брендом «Сандора»: апельсин, вишня, томат, мультивітамін, гранат, а також під брендом «Садочок»: яблуко-виноград, мультивітамін, мультифрукт, томат. Поступово відновлюється випуск й інших соків із товарної лінійки, як-от сицилійський апельсин або лимон.

За інформацією представниці компанії, «PepsiCo Україна» також відновила виробництво напоїв на виробничому комплексі в Миколаївській області.

Quote«Поступово ми рухаємося до розширення асортименту відповідно до того, який був до припинення виробництва в Україні», — резюмувала Матківська, не уточнивши, які конкретно напої зараз випускаються в Миколаївській області.

В Україні PepsiCo належать три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області, на яких компанія виготовляє снеки та напої, і молокопереробний завод у Київській області, де виробляють молочну продукцію та дитяче харчування.

Подякувати 🎉